Sirje Niitra • 1. veebruar 2005 kell 9:59

Ühisliisingu uueks juhiks sai Indrek Julge

Ühisliisingu nõukogu valis reedel uueks juhatuse esimeheks Indrek Julge, teatas ettevõte.

Indrek Julge on sündinud 1975. aastal, lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli ärikorralduse erialal 1998. aastal ning omandanud Tartu Ülikoolis majandusmagistri kraadi 2003. Seni töötas ASi Ühisliising juhatuse liikme ja müügidirektorina alates detsembrist 1999, varem on töötanud Eesti Ühispanga äriklientide osakonna juhatajana ning Eesti Hoiupangas ärikliendihaldurina.

Eelmine Ühisliisingu juhatuse esimees Mart Altvee valiti möödunud nädalal Eesti Ühispanga juhatuse esimeheks.

Eesti Ühispanga asepresidendi Lembit Kitteri sõnul oli Ühisliisingu juhatuse esimehe kohale läbiviidud konkurss igati tugev. 'Valituks osutus inimene Ühispanga Grupi seest. Indrek Julgel on võime meeskonda endaga kaasa töötama panna, ta on kujundanud Ühisliisingust müügikeskse organisatsiooni,' lisas Kitter.

Hetkel kuum