Andrus Ansip solvab oravat

Aivar Hundimägi 08. veebruar 2006, 00:00

Järgmisel aastal toimuvate Riigikogu valimiste eel tuleks Reformierakonnal uuendada partei sümboolikat ja vahetada vapiloomaks olev orav mõne sobilikuma looma vastu.

Reformierakonna tegevust ja lubadusi arvestades sobib kõige paremini oravat asendama tigu. Ansipi juhitav valitsus otsustas aeglustada tulumaksumäära alandamise tempot ja lubab tulumaksumäära alandada 20 protsendile 2009. aastaks. Hiljuti pakkus Ansip välja uue idee, mille kohaselt võiks tulumaks aastaks 2011 alaneda 18 protsendile.

Maksude langetamisele rõhuv Reformierakond on saavutanud selle, et tulumaksu alandamine toimub teosammul. Seetõttu on tragi loomana tuntud orava suhtes solvav, kui temaga üritatakse iseloomustada Reformierakonna väärtusi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 15:45
    Otsi:

    Ava täpsem otsing