Thulema nõukogu uus liige on Asko Talu

13. september 2006, 12:31

Mööblitootja ASi Thulema nõukogu koosseisu lisandus Asko Talu, kes töötab kiirtranspordi ja logistika lahendusi pakkuva TNT Eesti AS tegevjuhina.

'Asko Talu ülesandeks saab Thulema juures olema aidata kaasa meeskonna ja kogu sellega seonduva arendamisele ettevõtte sees,' vahendas ettevõtte saadetud pressiteade Thulema nõukogu esimehe Endrus Arge sõnu.

Thulema nõukogu koosseis on nüüd järgmine: esimees Endrus Arge (Wallenium Grupp OÜ tegevdirektor) ning liikmed – Jussi Aine (Puustelli Group Oy tegevdirektor), Asko Talu (TNT Eesti AS tegevjuht) ja August Kull.

Märtsis ostis Eesti suurim büroovaheseinu tootev ja müüv Wallenium Grupp OÜ koos Soome suurima mööblitootja Puustelli Group Oy-ga Eesti mööblitootja ASi Thulema. Pärast tehingut kuulub Wallenium Grupp OÜ-le 60 protsenti ja Puustelli Group Oy-le 40 protsenti AS-ist Thulema. Enne tehingu toimumist olid Thulema omanikeks August Kullile kuuluv QL Investeeringud OÜ ja Margus Proos.

AS Thulema on üks Eesti juhtivaid kontorimööbli tootjaid. Ettevõtte möödunud aasta käive oli 86,2 miljonit krooni ja kasum 4,4 miljonit krooni. Ettevõttes ja selle Kosel asuvas tehases töötab kokku 112 inimest. Thulema seeriamööblikäive kasvas 2005. aastal 24 protsenti.
<pilt2#fotod/Inimesed/Inimesed_T/Talu_2_indrek_174202.jpg#401#600#Asko Talu>

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing