Tallinna lennujaam laieneb

31. oktoober 2006, 16:13

Linnavalitsus kinnitab homsel istungil
Tallinna Lennujaama reisiterminalile juurdeehituse ning olemasoleva parkla
asemele parkimishoone rajamist võimaldava detailplaneeringu, kirjutas
linnavalitsus oma pressiteates.

"Tallinna lennujaama reisiterminali kaasajastamine pole üksnes pealinna ega Eesti riigi küsimus, vaid tegemist on üleeuroopaliselt olulises liiklusarteris soodsamate tingimuste loomisega," ütles abilinnapea Kalev Kallo.

Planeeringuala suurus on 17,5 ha. Detailplaneeringu koostamise algatamist taotles AS Tallinna Lennujaam. Tallinna lennuvälja kogupindala on umbes 211 ha. Reisijaid teenidavad hooned paiknevad Tartu maantee ääres, seetõttu ei olnud nende laiendamise eesmärgil tarvis planeerida kogu lennuväljaala.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. October 2006, 16:12
Otsi:

Ava täpsem otsing