• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  James Bondi relvad pandi poole miljoni krooni eest oksjonile

  Viimase 40 aasta jooksul valminud Briti superagendi filmides James Bondi käes olnud relvadest pandi osad Londonis oksjonile, kirjutas BBC.

  Kõige eksklusiivsemaks Bondi relvaks peetakse seda, mida hoidis oma käes Sean Connery 1962. aasta filmis "Dr. No", kirjutab BBC. Selle relva eest loodetakse saada 25 000 naela (575 000 krooni).
  Lisaks Bondi relvadele on sellel oksjonil väljas mitmeid teisi kuulsate filmidega seotud asju.1961.aasta filmis "Breakfast at Tiffany`s" Audrey Hepburni seljas olnud musta kleidi eest loodetakse saada 70 000 naela (1,6 miljonit krooni).Oksjonil on ka filmis "Bridget Jones Diary" näitleja Colin Firthi seljas olnud põhjapõdraga kampsun, mille alghind on 600 naela (13 800 krooni).
  Michael Caine`i prillide eest filmis "Harry Palmer Trilogy" hinnaks loodetakse kuni 3000 naela (69 000 krooni).Londonis 5.detsembril toimuvalt filmiatribuutika oksjonilt saab endale osta ka Obi-Wan Kenobi kostüümi 1977.aasta filmist "Star Wars".
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Liina Laas: mida ettevõtjad väliseksperte palgates tegelikult kardavad?
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Disney toob Eestisse oma voogedastusteenuse
The Walt Disney Company voogedastusteenus Disney+ on alates suvest kättesaadav 42 uues riigis ja 11 territooriumil. Uute turgude hulgas on ka Eesti ja ülejäänud Baltikum.
The Walt Disney Company voogedastusteenus Disney+ on alates suvest kättesaadav 42 uues riigis ja 11 territooriumil. Uute turgude hulgas on ka Eesti ja ülejäänud Baltikum.
Eestlased ostlevad aina julgemalt e-poodides
Koroonapandeemia ajal on e-ostude maht hüppeliselt suurenenud, märgib Eesti Pank.
Koroonapandeemia ajal on e-ostude maht hüppeliselt suurenenud, märgib Eesti Pank.
Päikeseenergia tootjate arv kolmekordistus ja kasvab veelgi
Möödunud aastal kasvas taastuvatest allikatest toodetud elektrienergia maht üle 15 protsendi, suurima osa taastuvenergiast andsid biomass, biogaas ja jäätmed ligi 60 protsendiga, kõige kiiremini kasvas aga päikeseenergia tootmise maht ja tootjate arv, teatas Elering.
Möödunud aastal kasvas taastuvatest allikatest toodetud elektrienergia maht üle 15 protsendi, suurima osa taastuvenergiast andsid biomass, biogaas ja jäätmed ligi 60 protsendiga, kõige kiiremini kasvas aga päikeseenergia tootmise maht ja tootjate arv, teatas Elering.