Eesti Raadio ja ETV avavad Paides toimetuse

06. november 2006, 12:13

Eesti Raadio ja Eesti Televisiooni
uudistetoimetused avavad homme Paides ühise korrespondendipunkti, teatas Eesti
Raadio.

ETV ja Eesti Raadio toimetajana asub Paides tööle Olev Kenk. Suvel avaliku konkursi teel välja valitud toimetaja Olev Kenk on läbinud praktika Eesti Raadio ja Eesti Televisiooni uudistetoimetustes ning alustab homsest tööd Järva maavalitsuselt renditud ruumides.

Regionaalsete stuudiote arvu suurendamine on kirjas nii Eesti Televisiooni kui ka Eesti Raadio arengukavas. Kesk-Eesti korrespondendipunkti loomise tingis ka vajadus suurendada avalik-õigusliku ringhäälingu kohalolekut Eesti ühes kõige kiiremini arenevas piirkonnas.

Eesti Raadiol on kohalikud stuudiod Tartus, Pärnus ja Narvas ning korrespondendipunkt Viljandis.
Eesti Televisioonil on lisaks Tartu stuudiole kohalikud korrespondendid ka Virumaal, Valgamaal, Saaremaal ja Pärnus.
Olev Kenk on kogenud ajakirjanik, kes on töötanud aastatel 2003-2005 Türi Rahvalehe peatoimetajana ja 1994-2002 Kuma Raadio peatoimetajana. Kenk on teinud kaastööd nii Eesti Raadiole kui ka uudisteagentuurile BNS.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. November 2006, 12:13
Otsi:

Ava täpsem otsing