Ilmatüdruk Liis Lassist sai kinnisvaramaakler

21. november 2006, 07:46

Kanal 2 skandaalne ilmateadustaja Liis Lass
on eilsest uuel tööpostil. Ta töötab nüüd kinnisvarafirmas A A
maaklerina.

Liis ütleb, et tema valik langes sellele firmale tänu sellele, et seal on professionaalne ja nooruslik meeskond, kirjutas SLÕhtuleht.

«Kinnisvaraärist olen ammu huvitatud ja varemalt kokku puutunud isiklike investeeringute kaudu. Nüüd olen loogilise jätkuna ise maaklerina tööl. Ilmaennustamisega tegin lõpparve, kuna vajan suuremat arengu shy;võimalust ja leian, et «Reporterile» mõjuks värskendavalt uus nägu,» selgitab Liis töökohavahetust ja lisab, et on kogu aeg teadnud, et hakkab tegelema kinnisvaravahendusega. «Maakleritöö ja sellega kaasnevad teadmised on kasulikud edasistes isiklikes investeeringutes.»

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. November 2006, 07:46
Otsi:

Ava täpsem otsing