Palmaru: Sakala säilitamine maksaks 150 miljonit

22. detsember 2006, 08:05

Kultuuriminister Raivo Palmaru ütles, et Sakala
keskuse hoonestusõiguse lepingut ei saa tühistada ning katse lammutamist peatada
läheks riigile maksma 150 miljonit krooni.

"Kui riik korraldab konkursi, mille võitja teeb mingeid kulutusi ja riik seejärel muudab tingimusi, siis see on kindel kohtuasi," ütles Palmaru Postimehele. "Olen küsinud, kui suured on kulud, kui leping katkestatakse. Tagasihoidliku hinnangu kohaselt 150 miljonit."

"Üks lepingupartner on Uus Sakala, teine aga riigile kuuluv AS Sakala Keskus, kes vastutab oma varaga. Ja AS Sakala Keskuse varaks on Sakala keskus. See tähendab, et nii maja kui kinnistu tervikuna läheb teise kätte," seletas minister.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. December 2006, 08:04
Otsi:

Ava täpsem otsing