AS Haridusministeerium

Gea Velthut-Sokka 02. veebruar 2007, 00:00

Seni on mul mulje jäänud, et haridusministeeriumi asi on hariduse pärast muretseda. Muidu kohaliku omavalitsuse rahakoti peal elavate koolide ja lasteaedade remonti on ka ikka riigieelarvest toetatud. Laste rõõm peaks olema selle eest piisav tänu, kuid vahetult enne valimisi keskerakondlikule minister Repsile sellest ei piisa - aitäh peab olema öeldud kõlava ja selge häälega ning võimalikult suure rahva ees, muidu keeratakse rahasaajale trahv kaela. Toetaja avalik tänamine on hea komme, kuid eelkõige erafirmade sponsorluse puhul. On meil siis ministeerium või hoopis AS Haridusministeerium?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing