Mariliis Pinn • 27. aprill 2007 kell 7:52

Kettkiri õhutab vaenu

Levib ka teine kiri, mis üteb, et eestlased peavad ise oma vabaduse eest võitlema.

Kirjas seisab: "Me oleme pidanud päris mitu päeva, nädalat, kuud, AASTAT pidanud kannatama mõnitamist Eesti VABAriigi kallal. Riigis, kus muulased rüvetavad MINU riigi lippu, mõnitavad MINU vana- ja vanavanavanemaid, kes MINU vabaduse eest surid ja MINU vabaduse eest võitlesid. Praegu on need inimesed, kes MINU rüvetajate käest said MINU riigi kodanikuõiguse ja MINU vabaduse, ja nüüd seda jalge alla tallavad.

MINU vabaduse ja SINU vabaduse ja EESTLASE vabaduse eest peaksime praegu vitlema MEIE, eestlased.

Rahvus,

kes võib öelda,me moodustasime oma kätest ja patriotismist ja armastusest keti me laulsime end vabaks me võitlesime surmani MEIE EEST VÕIDELDI SURMANI

Täna astusid Nad üle piiri. Täna lõhkusisd nad MINU ühistranspordi ja hävitasid MINU linna ja haavasid MIND.

Ja sellegipoolest on NEMAD need, kes praegu seisavad Tõnismäel, kes praegu seisavad keset MEIE linna.

Eestlased,

me peame sedasama tegema.Ja kui nemad valvavad öö eest, valvame meie päeva eest.Et meie päike paistaks.Et EESTIS MEIE päike paistaks.

Busjegda budjet solntse.

Meid on sadu kordi vähem.aga me juba mõned korrad võitsime.

Ajalugu kordub."

Hetkel kuum