Aaviksoo: ahvatlev Edgariga flirtimine on kõigil keerukamaks läinud

Kaitseminister Jaak Aaviksoo ütles intervjuus Kroonikale, et eks see Edgariga flirtimine on nüüd kõigil keerukamaks läinud.

"Olgu see armastuse või mõistuse abielu, kuid kuidagi tuleb koos elada. Mina ei sõdiks inimeste ja erakondadega," kommenteeris Aaviksoo küsimust, kui kaua koalitsioon veel püsib. Aaviksoo lisas: "Kui mõnel inimesel vähe viltu läheb, nagu Savisaarel juhtus, siis ma tunneks pigem talle kaasa."

Aaviksoo kommenteeris lisaks, et aprillikuu lõpu mässuööl oli ta juba magama hetnud, kui helistati ja öeldi, mis toimub. Kella kahe ajal öösel läks ta siis ise kohale. "Õhus oli pinget, samas ei tohi seda ööd ka üle dramatiseerida. Mõnes riigis on jalgpallimatši kaotus kaasa toonud palju suuremaid purustusi," lisas ta.

Aaviksoo rääkis, et tol ööl said laua ääres istunud kolm ministrit kella nelja ajal hommikul kolleegide toetuse pronkssõduri kuju viivitamatult ümber paigaldada.

Algselt oli tema sõnul plaan pärast 9. maid otsustada ümbermatmine ja samba teisaldamine.

Hetkel kuum