Umbusaldusavaldus Läti valitsusele ei leidnud toetust

23. oktoober 2007, 11:57

Läti parlament ei toetanud täna opositsiooni ettepanekut avaldada peaminister Aigars Kalvitise valitsusel umbusaldust, vahendas Läti Delfi.

Läti valitsus jätkab ametis.

Kalvitise umbusaldamise poolt hääletas 38 ja vastu 56 saadikut.

Läti poliitilise kriisi põhjustas valitsuse plaan tagandada ametist Läti korruptsioonivastase büroo juht Aleksejs Loskutovs, keda süüdistatakse finantsdistsipliini rikkumises. Kriitikute sõnul jõudis Loskutovs oma korruptsiooniuuringutega liiga lähedale valitseva partei liikmetele.

Peaminister Aigars Kalvitis ütles täna, et parlament ei pea Loskutovsi küsimuse otsustamisega kiirustama. „Kiirustamine ei ole vajalik,” ütles Kalvitis. Hääletamine peaks toimuma alles pärast põhjalikke arutelusid ning probleemi vaagimist kõigist aspektidest, ütles peaminister täna ajakirjanikega kohtudes.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    02. October 2012, 11:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing