Agnes Ojala • 14. november 2007 kell 5:33

80aastane mees hukkus süttinud autos

Eile hommikul toimus liiklusõnnetus Põlvamaal, kus juhitavuse kaotanud sõiduauto juht, 80aastane mees hukkus pärast kokkupõrget veoautoga, teatas siseministeeriumi teabe- ja analüüsiosakond.

Õnnetus toimus kella 7.42 ajal Kanepi vallas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa mnt 232,5. km-l. Lumemärjal teel kaotas sõiduauto Vaz 2109, mida juhtis 80aastane Olev, juhitavuse, kaldus paremale vastu teepiiret, kust omakorda paiskus vastasuunavööndisse ette veoautole Mercedes-Benz, mida juhtis 48aastane Einar. Kokkupõrke tulemusena paiskus sõiduauto vasakule, tagumise otsaga vastu teepiiret ja süttis põlema. Sõiduauto juht hukkus sündmuskohal.

Kell 18.44 juhtus liiklusõnnetus Ida-Virumaal Kohtla vallas Kohtla-Järve-Kukruse tee 1. kilomeetril, kus liinitakso MB Sprinter, mida juhtis 55aastane Alexander, sõitis otsa teel liikunud tumedates riietes ja ilma helkurita jalgratturile. Liiklusõnnetuse tagajärjel suri jalgrattur vigastustesse kohapeal.

Kell 23.08 juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Suur-Sõjamäe 25 maja juures, kus sõiduauto VAZ 21063, mille juht on selgitamisel, kaldus paremale teelt välja ja paiskus külili. Liiklusõnnetuse tagajärjel sai vigastada 24aastane Andrei.

Hetkel kuum