Londonis eestlanna mõrvanud mehele määrati eluaegne vanglakaristus

11. jaanuar 2008, 14:32

Londonis Harrdosi kaubamajas töötanud
eestlanna Egeli Rästa mõrvanud mehele määrati eluaegne vanglakaristus.

23aastane Garath Davies mõisteti süüdi neiu mõrvas novembris ja mees peab vanglas istuma minimaalselt 23 aastat, kirjutas BBC. Lõuna-Walesist pärit Davies väitis kohtus, et ta ei mäleta Rästa suremise päeva, sest ta oli pidev kanepisuitsetaja. Davies ütles, et ta oli tol päeval „väga pilves”. Mees eitas naise mõrva ja vägistamist.

Kohtunik märkis, et mõrval oli seksuaalne motiiv. Raportite järgi vägistas ja tappis Davies naise ja seejärel mattis maha tema surnukeha.

Kui Daviest hakati kohtusaalist ära viima, hüüdis Rästa meessõber mõrvarile „Mädane põrgus!”.

Kaks aastat Suurbritannias elanud ning Harrodsi kaubamajas töötanud 27-aastane Egeli Rästa kadus Londonis 4. juulil pärast seda, kui ta läks oma korterist tervisejooksu tegema. 16. juulil vahistasid Briti politseinikud Egeli kadumisega seoses Garath Daviesi. Samal päeval leidsid politseinikud pargist, kus eestlanna jooksmas käis, surnukeha.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. January 2008, 14:32
Otsi:

Ava täpsem otsing