Rain Tamm: võime laienedes teha ka hüppeid

Agnes Ojala 18. jaanuar 2008, 17:16

GILD Bankersi juhtiv partner Rain Tamm
tutvustas aripaev.ee-le ettevõtte laienemisplaane, öeldes, et lisaks
orgaanilisele kasvule võib firma teha ka hüppeid.

„Kui vaatame seda, mis on viimase aastaga korda saadetud, siis oli väga huvitav ja edukas, meile kindlasti edukaim aasta. Nüüd on ees päris olulised otsused, kuhu minna. Üks viis on areneda orgaaniliselt, kuid võime teha ka hüppeid,“ rääkis Tamm detailidesse laskumata.

Tamme sõnul jätkab ettevõte kindlasti tegevust Balti turul oma põhitegevusaladel: ettevõtete rahastamise, investeerimispanganduse, konsultatsioonide, alternatiivsete fondide haldamise ja privaatpanganduse alal. „Seda teeme kindlasti ja kasvame orgaaniliselt. Aasta aga võib tulla vägagi huvitav, kuid seda ei kommenteeriks täpsemalt,“ jäi ta salapäraseks.

Lääne-Euroopas ettevõttel esialgu laienemist plaanis ei ole. „London on suurim finantskeskus ja kavatseme seal tegutseda, sinna liiguvad kõik kokku. Privaatpanganduse kasvades võib tekkida põhjuseid avada Luksemburgis väike esindus, aga see on juba liiga kaugele ette mõtlemine," lisas Tamm.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. January 2008, 17:03
Otsi:

Ava täpsem otsing