PERHi juht: praegu oleks vale lahkuda

Agnes Ojala 01. veebruar 2008, 13:19

Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) juhatuse
esimees Tõnis Allik ei arva, et praegu oleks õige aeg haigla juhti vahetada,
kuna käsil on suured ehitus projektid ja ümberkorraldused.

„2007. aasta suvest alates käib Mustamäel uue hoone ehitus. 2013. aastaks peaks see olema sellises seisus, et sinna saab Hiiult kolida kaks haiglat: onkoloogia- ja nahahaigustehaigla. Lisaks plaanime Mustamäele ka verekeskuse ja psühhiaatriahaigla viimist,“ rääkis Allik, öeldes, et järgmise viie aasta jooksul on PERHis väga palju plaane.

Alliku sõnul on muutuste taga suur projekteerimisorganisatsioon, millega on haigla praegune juht väga tihedalt seotud.

„Praegu oleks vale lahkuda. Kui seni on haigla nõukogu minu tööga rahul ega ole mulle märku andnud, et peaksin uut tööd otsima, siis on uue inimese otsimine ebavajalik. Uuel inimesel oleks väga raske praegustesse tegemistesse sisse elada,“ oli Allik enesekindel.

Haigla juhi hinnangul on Eestis selliseid inimesi siiski ka teisi, kes PERHi juhtimisega hakkama saaksid. Näiteks tõi ta teiste suuremate haiglate juhte. Samas märkis Allik, et järeletulevale põlvele mõtleb ka haigla ise. „Meie juhtimisfilosoofia on selline, et järeltuleva põlve eest tuleb hoolitseda ja meil on majas palju häid inimesi,“ märkis ta.

PERHi nõukogu kuulutas seoses senise juhatuse esimehe volituste lõppemisega välja konkursi juhatuse esimehe leidmiseks. Tõnis Alliku volitused sel kohal lõppevad 2. juulil, uus juht peaks tööle asuma või vana jätkama 3. juulist.

Põhja-Eesti Regionaalhaigla kommunikatsioonijuhi Inga Lille sõnul sõlmitakse juhatuse esimehega leping ametiajaga 5 aastat. Hetkel ei ole keegi oma kandidatuuri esitanud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. February 2008, 13:18
Otsi:

Ava täpsem otsing