Vilosius: PERHi juhi kohale võiks kandideerida käputäis inimesi

Agnes Ojala 01. veebruar 2008, 15:01

Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) nõukogu
esimees Toomas Vilosius ütles, et tunneb kõiki, kes võiksid haigla juhatuse
esimeheks kandideerida, kuna selliseid inimesi on Eestis vaid käputäis.

„Tunnen kõiki neid inimesi, kes saaksid sellele ametikohale kandideerida. Neid on vaid käputäis, nad saab ühe käe sõrmedel üles lugeda,“ ütles Vilosius, PERHi juhatuse esimehe konkurssi kommenteerides.

Tema sõnul järgib nõukogu konkurssi korraldades rangelt seaduses ette kirjutatut. „See ei ole formaalne kuulutus. Seadus näeb ette, et peame uue konkursi korraldama. Tõnis Allika ametiaeg saab läbi. Meil ei ole talle midagi ette heita, aga peame konkursi korraldama,“ rääkis Vilosius.

Midagi kindlat Tõnis Alliku jätkamises tema hinnangul veel ei ole. Nõukogu saab konkursiga uue juhi valida ega ole veel midagi otsustanud. „Jah, Tõnis Allikul on väga veenev argument, kuid nõukogu liikmeid on palju ja neil võivad teised argumendid olla,“ selgitas Vilosius, nõustudes Alliku väitega, et praegu ei ole kõige parem aeg juhti välja vahetada, kuna haiglas on käsil suured muudatused.

PERHi juhatuse esimehe kandidaatide avaldusi ootab nõukogu 18. veebruarini. 21. veebruaril istub kogu kokku ja otsustab kas Alliku jätkamise või uue juhi kasuks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. February 2008, 15:00
Otsi:

Ava täpsem otsing