Üks küsimus: Kas Eesti tööstusel on tulevikku?

ÄP 11. veebruar 2008, 00:00

Jüri Mõis, ettevõtja
On ikka. Igal riigil on potentsiaali iga tegevuse jaoks, kuid tööstustootmine pole Eesti paraadala. Tööstus pole see, mille järgi Eesti maailmas tuntuks saab, aga potentsiaali on.

Andre Aav, Hansa Candle'i tegevjuht
Räägin enda ettevõtte eest ning praeguse seisuga võin öelda, et on tulevikku. Hansa Candle'i tulevikku tööstuses näen puhtalt ettevõtte suuruse ja tootmismahu pärast. Samuti annavad lootust avanevad välisturud, kus teatud tootegruppide kvaliteeti hinnatakse kõrgelt.

Meelis Mitt, Balti Ehitusmasin-Baltemi juht
Arvan küll, miks ei peaks olema. Eelkõige on kvaliteet see, mis aitab tööstustootmist pikas perspektiivis. Metallitööstus on Eesti tööstuse oluline osa. Tean paljusid selle valdkonna Eesti ettevõtteid, kes on oma tooted terveks aastaks tuntud välismaa brändidele välja müünud.

Imre Leetma, Kunda Nordic Tsemendi turundusdirektor
Kindlasti on, pole kahtlustki. Igal riigil on oma tööstus ja nišš. Eesti tööstusel on kindlasti tulevikku, kuna see on muutunud majandustingimustele vastu pidanud. Arvan, et Eesti tööstus on jätkusuutlik.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:20
    Otsi:

    Ava täpsem otsing