Rain Lõhmus soovitab panustada Pärsia lahe piirkonda

17. veebruar 2008, 15:43

Rain Lõhmus soovitab investoritel oma vaba
raha paigutada 10-35% ulatuses Pärsia lahe piirkonda, kus järgnevatel aastatel
on oodata korralikku majanduskasvu.

“Ainult pime võib mitte märgata Pärsia lahe riikide kasvavat jõudu maailmamajanduses. Kust tulevad miljardid lääne suurpankade rekapitaliseerimiseks? Milliste riikide fondid/firmad sihivad lääne ettevõtteid alates USA sadamatest kuni OMX-i börsini? 55% teadaolevatest nafta ja 40% maagaasi reservidest paikneb selle piirkonna riikides!”, ütles Rain Lõhmus LHV Finantsportaalis avaldatud artiklis.

“Oleme LHV-s arvamusel, et maailmas on alati kohti, kus kasumid küpsevad – kirjutagu majanduslehtede esikaaned mida tahes. Seitsmekümnendatel oli peamistel aktsiaturgudel ülikeeruline aeg aga see ei heidutanud sugugi Sorost ega tema Quantum fondi,“ kirjutas Lõhmus, kelle sõnul on GCC riikide (Lähis-Ida koostöönõukogu) aktsiaturud ühed vähestest, mille käekäigu pärast käesoleval aastal tema isiklikult muret ei tunne.

„Loomulikult sisaldab iga investeering endas erinevaid riske ja seetõttu on fond sobilik täitma osa isiklikust investeerimisportfellist. Sõltuvalt riskitaluvusest panustaksin mina 10-35% portfellist”, ütles Rain Lõhmus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. July 2008, 16:07
Otsi:

Ava täpsem otsing