Oleg Grossi firma kasum kasvas ligi kaks korda

Annika Matson 12. märts 2008, 17:14

Lääne-Virumaa tuntud ärimehele Oleg
Grossile kuuluva kaubandusketi OG Elektra kasum majandustegevusest oli 2007.
aastal 37,4 miljonit krooni, aasta varem teeniti 20 miljonit krooni
kasumit.

Jaekaubandusega tegeleva ASi OG Elektra auditeerimata 2007. aasta realiseerimise netokäive ulatus 1,026 miljardi kroonini. 2006. aastal oli realiseerimise netokäive oli 876,4 miljonit krooni, teatas ettevõte Äripäevale.

Ettevõtte möödunud aasta investeeringute summa oli 43,6 miljonit krooni. "2007. a ei olnud eesmärgiks agressiivne turu laiendamine ja käibe kasv, vaid ettevõtte kasumi kasvatamine. Oluliselt tõstsime otsehangete osakaalu ka väljastpoolt Eestit, Euroopa Liidu liikmesriikidest," kommenteeris AS OG Elektra nõukogu liige Rita Tehvo.

Käesoleva aasta majandustulemuste prognoosimisel lisas Tehvo: "2008. a ülesandeks on jätkuvalt otsehangete suurendamine. Kaupade sisseost väljastpoolt Euroopa Liitu, eelkõige Hiinast. Kuna majandusaasta tuleb kogu Eesti Vabariigile keeruline, siis on raske käibe ja kasumi prognoose teha, aga oletatavasti käive jääb samasse suurusjärku, aga kasumlikkus võib väheneda."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. July 2008, 14:21
Otsi:

Ava täpsem otsing