Kaldoja maksis Svedbergsi hoonete eest alghinnast 20 miljonit vähem

Annika Matson 04. aprill 2008, 14:58

Silberauto juht Väino Kaldoja ostis
Tänassilma tehnopargis asuvad Svedbergsile kuulunud hooned laomajanduse ja
remonttööde jaoks ning maksis nende eest 65 miljonit krooni.

Kuigi esialgu öeldi, et tehingu hind on salajane, on Svedbergs teinud Stockholmi börsile teate, milles on märgitud müügihinnaks 65 miljonit krooni (39 miljonit Rootsi krooni) ja et müügihind oli raamatupidamisväärtusest 20 miljonit Rootsi krooni kõrgem.

1Partner Kinnisvara, mis hoonetekompleksi müügiga tegeles, ütles, et objekt pandi mullu oktoobris müüki 85 miljoni krooniga, kuid ei täpsustanud varem aripaev.ee-le tehingu lõpphinda. Sügisel andis firma hinnangu, et Svedbergs müüb vara soodsa hinnaga, kuna müügiga on kiire.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. April 2008, 12:39
Otsi:

Ava täpsem otsing