Eesti Loto finantsjuht: vahel on targem vaikida

08. aprill 2008, 12:41

Eesti Loto AS juhatuse liige ja finantsjuht
Marit Kasesalu ütles, et vahel on targem täpse selguse saamiseni lihtsalt
vaikida.

„Eesti Loto ajaloole mõeldes, siis ei,“ vastas Kasesalu küsimusele valetamise kohta ning lisas, et inimesi on igasuguseid. Eile avaldatud EASi tellitud juhtide ausust käsitleva uuringu tulemust, et vaid vaid 15% küsitletutest usub juhi aususesse, kommenteerides tõdes Kasesalu: „ Alt üles vaadates tunduvad asjad teistsugused.“

Küsimusele, kas mingis olukorras võiks väike hädavale olla parem kui tõde vastas finantsjuht, et olukordi on ju igasuguseid. „Teoreetiliselt võimalik,“ ning lisas: „Vahel on lihtsam vait olla kuni asjad selginevad.“

Aripaev.ee küsis tänase päevaküsimuse raames „Kas ja millal valetasite viimati tööalaselt?“.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. April 2008, 08:31
Otsi:

Ava täpsem otsing