Lenne omanik: linn ei luba kõrghooneid

Ralf-Martin Soe 02. mai 2008, 11:51

Lasteriietega tegeleva Lenne omanik Urmas
Leeman ütles, et kuigi nendele kuuluv kinnistu jääb kõrghoonete teemaplaneeringu
alasse, lubab Tallinna linnavalitus neil arendada kuni 8korruselisi hooneid.

„Meil on detailplaneering algatatud. Võib-olla kaugemas tulevikus on plaanid sinna midagi ehitada, aga lähema viie aasta perspektiivis küll ei ole. Praegusel hetkel on sinna planeeritud 8korruselised hooned. Siiamaani ei ole linn luba andnud kõrgemateks hooneteks. Linnal oli kindel seisukoht, et Pärnu mnt ääres on kõrgem tükk ja sinna on lubatud kõrghoone (Pärnu mnt 137-toim), aga ülejäänud territooriumile pole luba antud. Võib-olla tulevikus see muutub, kuna detailplaneeringut on võimalik muuta,“ kommenteeris Lenne omanik Urmas Leeman.

Lennele kuuluvad kõrghoonete teemaplaneeringusse kuuluvad kinnistuid Saku, Türi ja Kohila, mida plaanitakse arendada koos Mööbli kinnisvaraga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. May 2008, 11:48
Otsi:

Ava täpsem otsing