Pesuturg Venemaal kasvatab Silvano müüki

05. mai 2008, 10:27

Silvano Fashion Group ootab müügi kasvu
Venemaal ja endistes NLi riikides, kuna olukord ettevõtte koduturul on
halvenenud.

Silvano Fashion Groupi tegevdirektor Sergei Kusonski ütles, et Silvano ootab müügi kasvu Venemaal, kuna olukord firma koduturul on halvenenud.

Kusenski märkis, et Venemaa naistepesu turg, mis teenis eelmisel aastal poole ettevõtte aastatulu, laieneb tõenäoliselt järgneva paari aasta jooksul aastase 10 kuni 15 protsendi tasemeni, vahendas Bloomberg.

Ta ütles, et Ukraina, Valgevene ja Kasahstani turgudelt tuleb samuti peamine kasv ning Silvano sobib neile turgudele. „Ukrainas ootame enam-vähem samasugust kasvu nagu Venemaal või natuke kõrgemat ning Valgevenes natuke madalamat ja Kasahstanis sama või natuke madalamat,“ rääkis tegevdirektor.

Silvano on majandusliku laienemisega kasu lõiganud endistes NLi riikides ning kasvatanud müüki Oblicie ja Milavitsa aluspesu brändidega. Aastal 2007 ettevõtte müük peaaegu neljakordistus 1,54 miljardi kroonini.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. May 2008, 10:24
Otsi:

Ava täpsem otsing