Harju Elektri juht: ülikoolid peavad muutuma

Agnes Ojala 06. mai 2008, 13:15

Harju Elektri juhi Andres Allikmäe sõnul on
noored ettevõttesse alati teretulnud. Tema hinnangul aga peaksid ülikoolid
muutunud oludes oma tegevust ümber korraldama.

„Loomulikult, noored on väga teretulnud,“ vastas Allikmäe aripaev.ee päevaküsimusele „Kas võtaksite ülikooli lõpetajaid tööle?“. Ta lisas, et Harju Elekter on Tallinna Tehnikaülikooli arengufondi suurtoetaja, mis peaks ettevõtte meelestatust selgelt väljendama.

Allikmäe arvab, et praeguses olukorras peaksid ülikoolid oma tulevikuplaanid korralikult läbi mõtlema. „Ülikoolid peavad ise kas ühinema või muul moel oma tööd ümber korraldama. Ilmselt jääb tulevikus ülikoolilõpetajad vähemaks, kuid see meie valikud ei vähenda. Loodetavasti meil siis parem valik, sest ülikooli pääsevad vaid parimad,“ rääkis Allikmäe.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. May 2008, 16:02
Otsi:

Ava täpsem otsing