Ettevõtja: ei karda firma vargust

07. mai 2008, 11:29

Ettevõtte Põlva Teed juhatuse liige Ülo
Mõttus ei karda seaduselünga tõttu oma ettevõtte vargust.

Aripaev.ee küsib tänase päevaküsimusena: "Kas kardate oma firma vargust?"

„Ei karda, ausalt öeldes pole tulnud selle peale,“ vastas Mõttus.

„No muidugi jah, tobe on ju, kui selline asi on võimalik. Võib-olla, kui sügavamalt järele mõtlema hakkan, siis teeb ikka murelikuks ka, kuid hetkel mul selleks aega pole kahjuks. Pole jõudnud tänaseid lehti ka veel lugeda. Kuid ma tean, et olen ise veel ikka juhatuses, seda kontrolliti hiljuti notariaalselt. Kuid ega ma täpselt ka ei tea, kuidas see käib ja kuidas see täpselt võimalik on,“ lisas ta.

Tänases Äripäevas on lugu sellest, kuidas ettevõtte juhatuse liige enese teadmata puksiti kohalt ning asendati petturiga. Tegemist on seaduselüngaga äriregistris, mis ei nõua äriregistrisse kantud juhatuse liikmete vahetamisel osanike notariaalselt tõestatud otsust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. May 2008, 17:41
Otsi:

Ava täpsem otsing