Coca Cola kaalub Balti tegevuse mõttekust

21. mai 2008, 12:07

Tallinnas jooke tootev Coca-Cola HBC vaatab
praegu üle Balti investeerimisstrateegia üle, eesmärgiks on olla endiselt
konkurentsivõimeline.

"Meie ettevõte otsib pidevalt võimalusi, et olla Balti riikides konkurentsivõimeline. Oleme informeerinud töötajaid, et hindame oma investeerimisstrateegiat Balti riikides ja see protsess kestab. Ettevõte teeb ka ametliku teadaande, kui selleks tekib vajadus," vastas küsimusele, kas Coca-Cola kaalub võimalust tootmine Tallinnas kinni panna, Coca-Cola Hellenic avalike suhete juht Annela Laaneots.

Coca-Cola HBC tütarettevõte tegutseb Eestis juba 1992. aastast ning toodab peale peamise kaubamärgi Coca-Cola ka teisi tuntud jooke nagu Coca-Cola Light, Fanta, Sprite, mineraalvett Bonaqua, Schweppes, Linnuse kali ja Linnuse limonaad.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. July 2008, 13:02
Otsi:

Ava täpsem otsing