Koka retseptihoidja müüs Coca-Cola Co aktsiad maha

23. juuli 2008, 13:05

Atlantas asuv USA suurpank SunTrust viis
teisipäeval lõpuni Coca-Cola Co aktsiate müügi, mille omanik oli pank peaaegu 90
aastat.

SunTrust müüs 43,6 miljonit maailma suurima karastusjoogi tootja aktsiat kolme tehingu käigus ning sai nende eest hinnanguliselt umbes kaks miljardit dollarit, kirjutab Financial Times. Aktsiate müügiga tõstis pank kuue protsendini ehk miinimumnõude piirile langenud kapitali adekvaatsuse 7,95 protsendile.

Sun Trust oli Coca-Cola Co aktsiate omanik alates 1919. aastast, mil panga eelkäija Trust Company of Georgia aitas ettevõtte viia börsile. Sun Trusti seifis hoiab limonaaditootja ka Coca-Cola salajast retsepti.

Eile teatas Sun Trust, et panga kasum langes 21 protsendi võrra 540,4 miljoni dollarini.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. July 2008, 10:29
Otsi:

Ava täpsem otsing