Krediidipank meelitab investeerima Euroopa väikeettevõtetesse

05. juuni 2008, 14:57

Käesolevast nädalast pakub Krediidipank
koostöös Avaroni Areneva Euroopa Väikeettevõtete Fondiga uut
investeerimishoiust.

Investeerimishoius pakub võimalust teenida tulu areneva Euroopa väikeste- ja keskmiste ettevõtete kiirelt kasvult. Tegemist on kaheaastase tähtajaga investeerimishoiusega, mida saab sõlmida alates 5000 krooni suurusest summast.

Areneva Euroopa riikide nagu Poola, Bulgaaria, Rumeenia jt prognoositav majanduskasv on järgmise kolme aasta jooksul oluliselt kiirem kui vana Euroopa riikides, ulatudes 5-6%-ni aastas. Eriti kiire on kasumikasv elatustaset tõsta aitavates sektorites nagu jaekaubandus, kinnisvara, pangandus, logistika, ehitus ja kommunikatsioon. Fondi strateegias on oluline osa väikese ja keskmise suurusega ettevõtetel, kuna just sellised ettevõtted on kiire majanduskasvu mootoriks.

Majanduskasvuprognoose toetab eraisikute madal laenukoormus nendes piirkondades. Hoiuse osalusmäär on 55-65%.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. August 2008, 09:47
Otsi:

Ava täpsem otsing