Ülemiste City rooli asub keerama Vaido Romulus

17. juuni 2008, 11:55

Eelmisel nädalal alustas Ülemiste City
tegevjuhi ametis tööd Vaido Romulus, kes on varasemalt töötanud panganduses,
teatas ettevõte.

„Ülemiste City tegevjuhi koht on mulle suureks väljakutseks, see on Eesti majandusele oluline ettevõtmine, mille kontseptsioon on mulle väga hingelähedane. Soovin toetada Ülemiste City panustamist meie majandusse ja siinsetesse teadmistesse,“ ütles Ülemiste City uus tegevjuht Vaido Romulus.

„Targa Äri Linna idee on ainulaadne mitte ainult Eestis, vaid ka rahvusvaheliselt, seepärast valmistame ette rahvusvahelist laienemisest. Samas peame olema jätkuvalt arenevad ja konkurentsivõimelised ka Tallinnas. Nii otsustasimegi võtta tööle tegevjuhi,“ rääkis Ülemiste City juhatuse esimees ja senine tegevjuht Gunnar Kobin. „Vaido ülesandeks saab Ülemiste City arendamine Tallinnas, tema kanda jääb ka kontori igapäevatöö,“ lisas Gunnar Kobin.

Ülemiste Cityga jääb Kobin aga jätkuvalt tihedalt seotuks: „Jään endiselt Ülemiste City juhatuse esimeheks ning hakkan tegelema meie rahvusvaheliste projektide käivitamisega,“ ütles ta. Täiendavalt jääb Kobin koordineerima ettevõtte strateegilist arengut, suhteid sidusgruppidega ning Targa Äri Linna kontseptsiooni arendust.

Ülemiste City uus tegevjuht asus tööle 9. juunil. Varasemalt on Vaido Romulus töötanud panganduses nii Parex panga müügi- ja klienditeeninduse direktorina kui Sampo Panga äripanganduse divisjoni müügiosakonna juhatajana ning juhtinud hulgimüügifirmat Balthazar Trading.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. June 2008, 18:04
Otsi:

Ava täpsem otsing