BÖRS: pühad mõjusid Tallinkile hästi

25. juuni 2008, 11:06

Pärast nelja päevast puhkust alustas
Tallinna börs uniselt, positiivse poole pealt hakkasid silma vaid Tallink
ja Ekspress Grupp, kes mõlemad tõusid ca 1,3 protsenti.

Ekspressil märkimisväärset käivet polnud, ent Tallinkiga tehti juba esimese poole tunniga üle 10 tehingu ning käive ulatus üle 800 000 krooni. Loomulikult pole see Tallinki suguse ettevõtte jaoks mingi korralik käive, ent praegusel unisel ajal oleks patt ka rohkemat nõuda.

Esimese pooltunniga tegi suurima s.o pooleteistmiljonise käibe siiski Tallinna Vesi, ent hind liikus tal seejuures minimaalselt.

Tänase päeva kõige olulisem sündmus tuleb alles õhtul suure lombi tagant, kus kell veerand kümme meie aja järgi USA Föderaalreserv otsustab, mida intressidega ette võtta. Vaatlejate hinnangul jätab Fed täna intressid muutmata.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. June 2008, 17:41
Otsi:

Ava täpsem otsing