Siilats: perifeersetes piirkondades heategevuslike projektidega ei toimeta

27. juuni 2008, 12:04

Haapsalus asuva Suur-Holmi sadama omaniku
Viktor Siilatsi sõnul temal naabersadamat osta huvi pole, sest enda sadamagi on
probleemid.

Eelmisel aastal lahvatas tüli kahe sadama vahel, Siilatsile kuuluva Grand Holm Marina ja Haapsalu jahisadama vahel. Asi päädis sellega, et Siilats kaebas selle aasta alguses kohtusse Haapsalu linnavalitsuse otsuse Suur-Holmi akvatooriumi vähendada, samuti blokeeris ta veeteed ning lubas võidelda viimse veretilgani. Meedias spekuleeriti ka teemal, et üks võiks teise sadama ära osta. Kui Haapsalu jahisadama omanik Aivar Reivik lubas meedia vahendusel Siilatsi sadama 10 miljoniga ära osta, siis Siilatsil seevastu Reiviku sadama järele mingit huvi pole.

"Ei kavatse naabersadamat osta, mul üks juba on ja sellegagi probleeme. Üldiselt ei tasu mult enam loota, et ma Eesti perifeersetesse piirkondadesse heategevuslike projektidega läheksin toimetama. Mulle on naaberkinnistut korduvalt ja ammu pakutud, ei näe sel mõtet olevat, kuna selle esine vesi on madal," märkis Siilats.

"Reivik tegi mulle kohe seejärel, kui ta alustas poliitilise rünnaku abil minu sadama ülevõtmist, mulle ostupakkumise Lääbe Elu vahendusel. Hind, mida ta pakkus oli ca 6 milli tegelikust kulust väiksem, seega ta riputas sellele poliitilisele rünnakule 6miljonilise hinnasildi," lisas Siilats.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. July 2008, 18:25
Otsi:

Ava täpsem otsing