15 krooni eest on olümpia mobiiliekraanil

08. august 2008, 12:34

Tele 2 kliendid saavad mobiiltelefoni
vahendusel Pekingi olümpiamänge piiluda, kogu lugu maksab 15 krooni
päev.

Need, kel 3,5G võrku toetav telefon, võivad mobiiliekraanilt ETV ja ETV2 programmile kaasa elada. Tele2-l on 3,5G võrk levialaga Tallinnas, Tartus, Narvas, Pärnus, Rakveres, Haapsalus, Kuressaares, Virtsus, Paides, Viimsis, Laagris, Jüril ja Kiilis.

Tele2 Eesti toote- ja turundusjuhti Reilika Ilpi sõnul pakuvad nad olukorras, kus paljude eestlasteni digitaalne ETV2 veel ei jõua, üheks täiendavaks sportlastele kaasaelamise viisiks välja võimaluse jälgida olümpiamänge reaalajas mobiiltelefoni vahendusel.

Tasuda tuleb mobiilse andmeside mahu eest vastavalt kliendi poolt valitud paketi hinnakirjale, teatas ettevõte. Seejuures kliendid, kes soetavad endale M-interneti päevapileti, ei maksa ülekannete vaatamise eest rohkem kui 15 krooni päevas, sõltumata vaatamisele kulutatud ajast.

Tele2 teatel saavad kliendid jälgida ETV ja ETV2 otsepilti olümpiamängudelt, sisenedes oma telefoni kaudu Tele2 WAP-portaali GoLive.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. August 2008, 13:22
Otsi:

Ava täpsem otsing