Eestlased ennustavad suurte summadega

Pigem tõstnud. Kui tavaliselt on Spordiennustus.ee lehel mängimas umbes 20% kõikidest registreerunutest, siis olümpia ajal mängib üle poole kõigist registreerunutest.

"Käive on olnud olümpia ajal üllatavalt hea," selgitas Spordiennustuse projektijuht Aldo Maksimov. "Päevased käibed olid üllatavalt suured ja mängijad on tohutult võitnud. 15. augustist alates oleme meie miinuses ja mängijad plussis. Olümpial on raskem ennustusi teha, kuna on raske leida kohta, kus meie võiksime võita. Kergejõustikus, triatlonis või vehklemises võidavad tavaliselt soosikud. Huvilisel on lihtsam ennustada," ütles ta.

"Pallimängudel ja enamikul muudel aladel on ikka favoriidid tulemuse ärateinud. Kes on tugevamaks peetud see on ka võtnud. Ja meile on kahjulik ju kui favoriit võidab," sõnas Maksimov.

Päevakäive on ligi 400 000 krooni. "Rahaliselt on need olümpiamängud samal tasemel kui Ateena omad, mängijad on aga aktiivsemad. Kuna meil valitseb majanduslangus, oleme rahul. Kartsime hullemat," lisas Maksimov.

Eestis tegutsevat Triobeti ja Unibeti kommentaarideks tabada ei olnud võimalik.

Lisaks inimestele üritavad olümpial ennustamisega raha üritavad teenida ka firmad oma aktsiatega.

Näiteks Hiina suurim - 57% turuosaga - NASDAQi börsil noteeritud online-reisikorraldaja Ctrip.com ennustab olümpia tekitatud hiigelreklaamile toetudes käibe kasvu 40% järgmise kolme aasta jooksul ja lubatakse viia Hiina valitsus selleni, et nad muudaksid enamiku Hiina-siseste transpordivahendite piletid digitaalseks, mis tooks inimesed nende büroodesse.

Jaga lugu:
Hetkel kuum