Arco Varast lahkub veel üks juht

Annika Matson 18. september 2008, 17:03

Arco Vara teenindusdivisjoni
juhataja Avo Rõõmussaare töö firmas lõpeb 15. oktoobril.

Rõõmussaare volitused lõppevad 15.10.2008 ning ta lahkub ka muudest grupi juhtimisorganitest. Uut juhatuse liiget ei määrata. Grupi juhatus jätkab kolmeliikmelisena: Lembit Tampere (juhatuse esimees), Heigo Metsoja (finantsdirektor) ja Veiko Taevere (investeerimisdivisjoni juhataja).

Nõukogu tänab Rõõmussaare panust teenindusdivisjonis seni tehtud hea töö ning saneerimisprotsessi alustamise eest. Arco Vara teenindusdivisjon jätkab senise ärimudeliga püsides endiselt ligidal oma klientidele ja partneritele ning panustades maaklertegevusele, kinnisvaraalasele nõustamisele, hindamisele ja kinnisvarahaldusele.

"Lahkun, kuna soovin korraks aja maha võtta ning puhata ja perele pühenduda. Erimeelsusi Arco Vara AS nõukoguga ei ole olnud. Tuleviku osas ei ole veel otsust teinud, kuid pakkumisi on juba tehtud," kommenteeris lahkumist Avo Rõõmussaar.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. October 2008, 18:14
Otsi:

Ava täpsem otsing