Estonian Air: lendude arv sõltub muust kui ainult lennujaamast

19. september 2008, 16:03

Puhtalt lennujaamade võrdluses oleme Riia
konkurentsis ga kindlasti paremas seisus kui enne lennujaama laiendust,
ütles Estonian Airi president ja juhatuse esimees Andrus Aljas.

Aljas kommenteeris, et kindlasti annab lennujaama laiendus võimaluse pakkuda kliendile paremat teenindust. "Eelkõige tähendab see väiksemaid järjekordi lennujaama tipptundidel," lisas ta.

Küsimusele, kas konkurentsis Riiaga annab lennujaama laienemine eelise, vastas lennufirma president, et see on palju laiem küsimus kui ainult lennujaama suurus ja mugavus. "Olulisem on edukalt konkureerida uute investeeringute ja välisturistide riiki meelitamisel. Puhtalt lennujaamade võrdluses oleme aga nüüd kindlasti paremas seisus kui enne," lisas ta.

"Lendude arv Eesti turul sõltub ühelt poolt meie üldise majanduskeskkonna hetkeseisust ja arenguväljavaadetest ning teiselt poolt meie atraktiivsusest turismisihtkohana. Mõlemas osas ei saa olla täna ülemäära optimistlik," kommenteeris Aljas lendude arvu suurenemise tõenäosust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. September 2008, 22:27
Otsi:

Ava täpsem otsing