Palla: ei tasu nutta, et kõik on mokas

Mariliis Pinn 19. september 2008, 16:29

Harju Elektri nõukogu esimehe Endel Palla
sõnul ei ole langus veel nendeni jõudnud, samas lisas ta, et nutta, et
kõik on mokas, ei tasu.

„Langus mõjutab natuke meie poodide käivet, mis on 20% kahanenud, kuid see on nii tühine osa,“ sõnas Palla, kelle sõnul on nende käive kasvanud pea kolmandiku. „Nutta, et kõik on mokas, on liialdatud. Mitte midagi ei ole mokas. Kui me sotsialismist kapitalismi kukkumata jõudsime, siis ei ole võimatuid olukordi,“ arvab 40 aastase juhistaažiga mees. Pidev nutt ja hala sunnibki käega lööma.

„Loodan, et see tänane väike majanduslangus saab paari aastaga läbi. Et nii hulluks läks, kõike seda ei osanud ka kõige pessimistlikumad analüütikud ette hoiatada,“ arvas ta.

„Ettevõte ei saa paigal seista. Paigal seismine on paratamatult tagasiminek,“ lisas ettevõtte juht, kelle käe alla on firma pea 40 aastat kasvanud. „Sel aastal miljardi krooni suuruse käibeni ei jõua, kuid järgmisel aastal tahaks jõuda. Poolaastaga oleme kasvanud 33%,“ avalikustas ta pisut Harju Elektri plaane.

„Nüüd on ühisfirmade aeg möödas, omal ajal oli see aga progressiivne, investeeriti tehnoloogiasse ja välismaistel koostööpartneritel saadi know-how'd. Ega muidu areng nii kiire poleks olnud,“ lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. September 2008, 16:29
Otsi:

Ava täpsem otsing