Väikeomanik: Kalevi puhul on teadmatust rohkem

03. oktoober 2008, 17:57

Pärnu maavanem ja Kalevi aktsionär Toomas
Kirsimägi ütles, et teadmatust lihtsalt on Kalevi puhul rohkem, kui paljude
teiste börsil noteeritud ettevõtete puhul, mis pärsib ka ettevõte
börsitehinguid.

"Ma arvan, et Kalev börsilt lahkuma ei peaks," vastas Kirsimägi päevaküsimusele, kas Kalev peaks börsilt lahkuma.

"Ilmselt on börsil oma reeglistik, mida Kalev on järginud, vastasel korral teeks börs mingeid märkuseid ja etteheiteid," lisas ta. "Ma arvan, et loomulikult on teadmatuse osa suurem, kui mõnes teises äriühingus nagu Eesti Telekom vms. Aga tegemist on ju väga suure äriühinguga ikkagi, muidugi käibed on väga väikesed ja peaaegu tehinguid ei tehta, aga ma arvan, et see võib olla ka ajutine," rääkis Kirsimägi.

"Ma kindlasti ei arva, et Kalev peaks börsilt lahkuma. Täna on küll raske aeg, aga hoiak on pigem selle suunas, et börsile võiks rohkem tehinguid tulla ja rohkem äriühinguid võiks seal olla, need elavdaks börsi," ütles ta ja lisas, et Kalevil puhul pärsib teadmatus ka tehinguid.

"Teadmatust lihtsalt on Kalevi puhul rohkem kui paljude teiste börsil noteeritud ettevõtete puhul. Seetõttu respekteerin küsimuse tõstatust," märkis Kirsimägi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. October 2008, 17:57
Otsi:

Ava täpsem otsing