BLRT investeeris Leedu tehasesse 156 mln

15. oktoober 2008, 20:53

Balti Laevaremonditehasel alustab novembris
Leedus Vilniuses tööd kuumtsinkimistehas, millesse investeeriti 156 mln
krooni.

"Novembris alustab tööd kuumtsinkimistehase Leedus Vilniuses. Asukoha valikul sai otsustavaks kõrval asuv Poola turg, Leedu ise, Läti ja ka Valgevene. 500 – 600 kilomeetri raadiuses konkurente ei ole. Investeeringu suurusjärk on 10 miljonit eurot ehk ca 156 mln krooni," rääkis ettevõtte kommunikatsioonidirektor Anu Hallik-Jürgenstein.

"Tehas pakub kuumtsinkimisteenust. See tähendab, et klient tuleb oma detailiga/konstruktsiooniga, mis vajab tsinkimist ja meie teeme ära. Põhiliselt kasutatakse tsinkimist kohtades, mis on otseselt atmosfääri mõju all. Näiteks on tsingitud tänavavalgustuspostid, liiklussõlmedel teeviida konstruktsioonid (ulatuvad üle tee), metallsildade konstruktsioonid. Kuumtsingitud metalldetaili eluiga on väga pikk, värviga kaetud konstruktsioon hakkab paratamatult roostetama," lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. October 2008, 21:59
Otsi:

Ava täpsem otsing