Arco Vara sai börsilt hoiatuse

16. oktoober 2008, 13:23

Tallinna börsi noteerimis- ja
järelevalvekomisjon tegi Arco Varale hoiatuse seoses asjaoluga, et Arco Vara
nõukogu liikme Hillar-Peeter Luitsalu abikaasa Maie Luitsalu omandas keelatud
perioodil 24. märts - 29. mai üle 27 000 Arco Vara aktsia.

Ühtlasi juhiti ettevõtte tähelepanu vajadusele hinnata oma sisereeglite piisavust reglemendi nõuete täitmise tagamiseks, on kirjas Tallinna börsi kodulehel.

Arco Vara selgitas vastustes järelepärimistele, et Maie Luitsalu ei olnud teadlik tehingute tegemisest keeluajal ning omandas aktsiad soovist neid omada, mitte et nendega spekuleerida või turgu mõjutada. Ühtlasi kinnitas Maie Luitsalu, et ta ei ole omanud mingit siseteavet, mille ajendil oleks tehingud tehtud.

25. septembril teatas Arco Vara oma vastuses, et Maie Luitsalu 21. mail tehtud tehingute ajal olid Arco Varal aktiivsed kolm siseteabe juhtu, millest ühe kohta oli teave Hillar-Peeter Luitsalul, kuid nimetatud siseteave ei olnud iseloomuga, millele toetudes oleks saanud ennustada Arco Vara aktsia hinna muutumist või mõju aktsiale.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. October 2008, 20:11
Otsi:

Ava täpsem otsing