Pool Võru linna on Krediidipanga kliendid

23. oktoober 2008, 08:04

Võrus avatakse täna Krediidipanga uus
hoone, mis on vanast kaks koda suurem ning ostetud ja renoveeritud panga Võru
filiaali kasumi varal. Pangafiliaali juhi ametit pidav Elmar Tiit on suutnud
pool Võru linna elanikest oma klientideks meelitada.

Kui teistes pankades suhtleb inimene laenuhalduriga, siis Krediidipanga Võru filiaalis võib igaüks bossi endaga rahaasju arutada. Võrus tavatsetakse öelda, et lähen pankuri juurde, mitte panka, kirjutas Maaleht.

“Kui Rein Otsason mind tööle võttis, lõime käed, et me tegeleme siin nagu isikliku asjaga. See on midagi muud kui olla ettur suures hammasrattas,” jutustab Tiit. See tähendab, et otsustamine käib põhiliselt Võrus ja lahendus leitakse enamasti kohe, mitte ei lasta inimesel mitu nädalat oodata.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. October 2008, 08:04
Otsi:

Ava täpsem otsing