Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kultuurikatlas podisevad täna õhtul kuradid ja inglid

  Ansambli kitarrist Danel Pandre lubab, et "UNISEX" ei valmista pettumust vanadele fännidele ja üllatab kindlasti neid, kelle jaoks on tegu esimese The Suni albumiga plaadiriiulis. Muusika on valdavalt bändi enda loodud, sõnade kirjutamisel ulatasid abikäe Heiti Kender ja Mart Kalvet.
  Uuele plaadile on kokku kogutud kuradid ja inglid, vihkamine ja armastus, torm ja päike. Kuulaja võib sealt leida juba tuttavaid lugusid, nagu "Saatanlik naine", "See on see", "Pidu läheb käima", "Läbi öö", kuid ka täiesti uusi rajusid rokipalasid.
  Täistuuridel osaleb bändi tegemistes taas Tomi Rahula, kes oktoobri keskel toimunud liiklusõnnetuse tõttu mõneks ajaks muusikaelust eemale tõmbuma oli sunnitud. "Uus album valmis juhtunut trotsides siiski õigeks ajaks ja hoolimata kipsis käest oli Tomi taas laval klahvpille mängimas juba kõigest kolm nädalat pärast õnnetust," ütleb Pandre.
  Plaadimaterjal on salvestatud nii Soomes kui ka Eestis, viimase lihvi andis Mika Jussila legendaarses stuudios Finnvox.
  Plaadist valmib eksklusiivne limiteeritud versioon, mis sisaldab CDd, DVDd, piltidega voldikut ja üllatuskingitust. Eksklusiivne pakett tuleb jaemüüki vaid Tallinna ja Tartu Kaubamajasse.
  Tänasel peol soojendab The Suni põhjanaabrite sensatsiooniline eksperimentaalrokkansambel Cleaning Women, kel pole mingit probleemi musitseerida kõigega, mis vähegi häält teeb.
  Vahepalana keerutab plaate DJ Heidy Purga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Mihkel Nestor: Saksa majandussurutis ei jäta Eestit puutumata
Euroala mootoriks ristitud Saksamaa majandus on hakanud puterdama. Sealsed hädad mõjutavad negatiivselt ka Eesti eksportijate väljavaadet, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädala kommentaaris.
Euroala mootoriks ristitud Saksamaa majandus on hakanud puterdama. Sealsed hädad mõjutavad negatiivselt ka Eesti eksportijate väljavaadet, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädala kommentaaris.
Börsiettevõtted, te ju oskate palju paremini
Kolmapäeval potsatas minu postkasti Modera börsiteade, mis ütles mulle suhteliselt vähe. Minu aeg ja tähelepanu oli kasutatud, kuid potentsiaalse investorina ootan enamat.
Kolmapäeval potsatas minu postkasti Modera börsiteade, mis ütles mulle suhteliselt vähe. Minu aeg ja tähelepanu oli kasutatud, kuid potentsiaalse investorina ootan enamat.
Reaalajas börsiinfo
Jaanus Vihand uuest juhikohast: minu jaoks võrdub A. le Coq Tarmo Noobiga
Veerand sajandit A. Le Coqi õlletehast vedanud Tarmo Noopilt võtab 1. septembrist teatepulga üle Jaanus Vihand, kes avas Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis ametivahetuse tagamaid.
Veerand sajandit A. Le Coqi õlletehast vedanud Tarmo Noopilt võtab 1. septembrist teatepulga üle Jaanus Vihand, kes avas Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis ametivahetuse tagamaid.
Vene kodanike sisenemist Eestisse piiratakse juba tuleval nädalal
Eile kiitis valitsus heaks sanktsiooni, millega piiratakse Venemaa kodanikele Eesti viisade väljastamist. Nüüd on teada, et Vene kodanikud ei saa üle piiri alates 18. augustist.
Eile kiitis valitsus heaks sanktsiooni, millega piiratakse Venemaa kodanikele Eesti viisade väljastamist. Nüüd on teada, et Vene kodanikud ei saa üle piiri alates 18. augustist.
Hälvikparkijatest tüdinenud nõuavad liiklusseaduse muutust
Linlased, kes on häiritud renditõukerataste lohakast parkimisest, mis takistab kaasliiklejaid ja tekitab tänavatel ohtlikke olukordi, on asunud koguma allkirju liiklusseaduse muudatuseks, et kaoses korda luua.
Linlased, kes on häiritud renditõukerataste lohakast parkimisest, mis takistab kaasliiklejaid ja tekitab tänavatel ohtlikke olukordi, on asunud koguma allkirju liiklusseaduse muudatuseks, et kaoses korda luua.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.