Christel Karits • 4. detsember 2008 kell 22:00

Kultuurikatlas podisevad täna õhtul kuradid ja inglid

Ansambli kitarrist Danel Pandre lubab, et "UNISEX" ei valmista pettumust vanadele fännidele ja üllatab kindlasti neid, kelle jaoks on tegu esimese The Suni albumiga plaadiriiulis. Muusika on valdavalt bändi enda loodud, sõnade kirjutamisel ulatasid abikäe Heiti Kender ja Mart Kalvet.

Uuele plaadile on kokku kogutud kuradid ja inglid, vihkamine ja armastus, torm ja päike. Kuulaja võib sealt leida juba tuttavaid lugusid, nagu "Saatanlik naine", "See on see", "Pidu läheb käima", "Läbi öö", kuid ka täiesti uusi rajusid rokipalasid.

Täistuuridel osaleb bändi tegemistes taas Tomi Rahula, kes oktoobri keskel toimunud liiklusõnnetuse tõttu mõneks ajaks muusikaelust eemale tõmbuma oli sunnitud. "Uus album valmis juhtunut trotsides siiski õigeks ajaks ja hoolimata kipsis käest oli Tomi taas laval klahvpille mängimas juba kõigest kolm nädalat pärast õnnetust," ütleb Pandre.

Plaadimaterjal on salvestatud nii Soomes kui ka Eestis, viimase lihvi andis Mika Jussila legendaarses stuudios Finnvox.

Plaadist valmib eksklusiivne limiteeritud versioon, mis sisaldab CDd, DVDd, piltidega voldikut ja üllatuskingitust. Eksklusiivne pakett tuleb jaemüüki vaid Tallinna ja Tartu Kaubamajasse.

Tänasel peol soojendab The Suni põhjanaabrite sensatsiooniline eksperimentaalrokkansambel Cleaning Women, kel pole mingit probleemi musitseerida kõigega, mis vähegi häält teeb.

Vahepalana keerutab plaate DJ Heidy Purga.

Hetkel kuum