Pomerants: Padar on lahenduste pakkuja

10. detsember 2008, 16:51

Riigikogu liikme Marko Pomerantsi arvates
oli õige otsus valida Ivari Padar tänavu pressisõbraks, kuna mees ei ole pugenud
meedia eest maapakku, pigem vastupidi.

Pomerants, kes sai ise 2004. aastal sotsiaalministrina pressisõbra tiitli, ütles, et Padar ei ole teinud peaaegu midagi muud kui tema omal ajal. „Sõltumata sellest, kui sant on olukord, tuleb meediaga rahulikult suhelda, säilitada reibas meel ja sirge kehahoid,“ oli Pomerants veendunud, lisades, et ega muid variante olegi.

Pomerantsi sõnul käib Padari juurde veel selline Võrumaa-mehelik muhedus. Lisaks sellele ei ole Padar kusagil redutanud, vaid olnud vastusteks valmis kas hommikul või õhtul, kas aetud või ajamata habemega, rääkis Pomerants.

"Ta pole kunagi seejuures meeleheitel olnud. Ta on olnud ise ka lahenduste pakkuja, mitte lihtsalt kommentaator,“ põhjendas endine Lääne-Viru maavanem. „Palju õnne minu poolt! Väikene palsam Padari hingele raskel ajal,“ rõõmustas Pomerants.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. December 2008, 17:32
Otsi:

Ava täpsem otsing