Sampo võttis klientide kontodelt topeltsummasid

02. jaanuar 2009, 15:18

Sampo Panga kaardisüsteemi rikke tõttu
debiteeriti aasta viimasel päeval sooritatud kaarditehingud topelt 1. jaanuaril,
pank lubab raha tagasi kanda tänase päeva jooksul.

"Käisin 31. detsembril Stockmanni toidupoes, samas apteegis ja hiljem ka Tondi Selveris. Kokku ostsin kaupa 1176 krooni eest. Eile avastasin, et see summa on mul maha võetud 31. detsembril ja 1. jaanuaril uuesti," rääkis Urmas Postimees.ee-le.

Sampo Panga vanemkonsultant Urmet Seepter tunnistas, et topelt debiteerimine leidis aset kaardisüsteemi rikke tõttu. Kella 14.00 olid kõik enamvõetud tehingusummad klientidele tagastatud. Tagastatud summadele maksti tavapärast arvelduskonto intressi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. January 2009, 16:03
Otsi:

Ava täpsem otsing