Raide lahkus omal soovil linnaosavanema abi kohalt

05. jaanuar 2009, 11:51

Kristiine linnaosavanema abi Aleksander
Raide esitas möödunud aasta lõpul lahkumisavalduse ning ta vabastati 31.
detsembril ametikohalt.

Linnaosavalitsuse teatel sai Raide lahkumisel hüvitise saamata jäänud puhkusetasu ulatuses, kokku 13 517 krooni. Alates 15. detsembrist kuni möödunud aasta lõpuni lubas linnaosavanem Korb Raide palgata puhkusele. Detsembri keskel astus Raide välja ka Keskerakonnast, mille liige oli ta alates 2002. aastast.

Aleksander Raide tegevusvaldkonnad Kristiine linnaosavanema asetäitjana on elamu- ja kommunaalmajanduse, heakorra, varade tagastamise, eluruumide erastamise, elamispinna, ehitustegevuse, mitteeluruumide rentimise ja erastamise ning elanike registriga seotud küsimused. Linnosavanem Mihhail Korb on öelnud, et Raide rolliks oli avalike arutelude läbiviimine, kus linnaosavalitsus on vahendajaks kohalike elanike ja planeerija vahelises arutelus.

Aleksander Raide annetas mullu teises kvartalis Keskerakonnale 20 000 ja kolmandas kvartalis 5000 krooni. Tallinna kodulehe järgi on Raide lõpetanud 1972. aasta Eesti Põllumajanduse Akadeemia veterinaaria eriala.

Raidet ennast polnud võimalik kommentaariks tabada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. January 2009, 12:06
Otsi:

Ava täpsem otsing