Hanschmidt: me ei tee mingeid oletusi

03. veebruar 2009, 17:58

Tallinki suuromanik Ain Hanschmidt ei
lükanud telefonis ümber ega ka kinnitanud Infortari plaani osta Estonian Airi
osalust.

Investeerimispankur Rain Tamm lausus täna Äripäevale, et Eestist oleks võimeline ja valmis SASi osalust välja ostma Tallink.

Tallinki suuromanik Ain Hanschmidt polnud aga nõus lühikeses telefonivestluses saladuseloori kergitama. "Mul on hetkel nõudpidamine ja väga kiire. Ma eelmine kord vastasin juba. Tallink on börsiettevõte. Me ei tee mingeid oletusi, me teeme tööd," lausus Hanschmidt.

Samas ta ka ei välistanud huvi Estonian Airi vastu. „Ma ei saa praegu rääkida, olen nõupidamisel ja on halb rääkida. Tänases majandussituatsioonis peaksid inimesed rohkem tööd tegema ja vähem rääkima,“ märkis suurettevõtja.

Samuti keeldus ta kommenteerimast võimalike investorite küsimust. „Ma ei anna mingeid kommentaare.“

Eelmise nädala alguses lausus Hanschmidt Äripäevale, et nii Tallinnale kui ka Eesti riigile on oluline see, et lennuliiklus toimiks. "Kui lennuliiklus halveneb edasi nii nagu see seni on halvenenud, siis muutub Tallinn Euroopa provintsiks. Mitte keegi ei hakka siia investeerima ja elu jääb siin seisma. Kui rääkida kogu Eesti üldhuvidest lähtuvalt, siis igatahes on vajalik, et lennuliine oleks Tallinna ja teiste Euroopa pealinnade vahel oluliselt rohkem kui neid täna on," lausus suurettevõtja.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. February 2009, 18:10
Otsi:

Ava täpsem otsing