Kapo puistab Keskerakonna varjatud rahastamisskeemi lüli

26. veebruar 2009, 12:38

Neljapäeval umbes kell 11.30 saabusid
venekeelse ajalehe Vesti Dnja toimetusse kaitsepolitsei töötajad, kes alustasid
läbiotsimisega.

Kaitsepolitsei keeldus toimuvat kommenteerimast ja palus küsimustega pöörduda prokuratuuri poole. Riigiprokuratuurist teatati, et enne juurdlustoimingute lõppu mingeid kommentaare ei anta, seisab Vesti Dnja kodulehel.

Kapo töötajad lahkusid toimetusest vähem kui tunni ajaga ja Vesti Dnja kinnitas, et töö toimetuses jätkub normaalselt.

Äripäev kirjutas eelmisel aastal, et Keskerakonda on kahtlustatud, et ajalehtede Kesknädal ja Vesti Dnja väljaandjat Jüri Vilmsi Sihtkapitali kasutatakse pumbana, mille kaudu ettevõtjate raha liigub avalikustamist kartmata erakonna tegevust toetavale sihtasutusele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. February 2009, 14:56
Otsi:

Ava täpsem otsing