Annus pelgab kohtu-uurimise venimist

26. märts 2009, 08:36

Maadevahetuse kriminaalasja üks
kahtlustatavaid, Merko Ehituse nõukogu esimehe kohalt taandunud Toomas Annus
kardab, et maadevahetuse uurimise võib kesta veel kümme aastat ehk kuni tema
60nda juubelini välja.

"Olin 43 kui kõik algas ja hea kui 60ndaks juubeliks ära lõpeb, aga see võinuks olla kõige viljakam aeg mu elus. Praegu olen tegev veel suusaliidus ja Eesti Terviseradades, Merkos olen küll aktsionär, kuid selle juhtimises ei osale. Juba kohtutoimikuga tutvumine võtab palju aega, sest see on ju nii suureks aetud - 40 000 lehekülge, mida loeme koos advokaatidega. Suur osa sellest on lihtsalt arvutitest prinditud teisejärguline materjal ehk kirjad emale," rääkis Annus Postimehele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. March 2009, 10:05
Otsi:

Ava täpsem otsing