Euroopa Komisjon kutsus ministrid seagrippi arutama

27. aprill 2009, 11:02

Euroopa Komisjon kutsus seoses Mehhikos
puhkenud seagripi epideemiaga kokku Euroopa Liidu tervishoiuministrid, et
arutada edasist tegevust.

"Tervishoiu eest vastutaval komisjoni volinikul on juba palutud kutsuda kokku erakorraline kohtumine," ütles Euroopa Komisjoni president Jose Manuel Barroso. Samas ei tahtnud ta tekkinud olukorrale hinnangut anda, öeldes, et komisjon tegutseb probleemi lahendamisel üheskoos liikmesriikidega, teatasid ERRi uudised.

Mehhikos puhkenud seagripi epideemia ohvrite arv on kerkinud 103. Viimased teated seagripikahtlusega haigeist tulevad Kanadast, Uus-Meremaalt ja Prantsusmaalt, kinnitust leidis seagripi diagnoos ühes New Yorgi koolis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. April 2009, 15:49
Otsi:

Ava täpsem otsing