Olympic pani Ukraina kasiinod kinni

Dmitri Fokin 18. mai 2009, 00:00

Rahandusministri korraldus on tingitud hiljutisest inimeste hukkumisega lõppenud tulekahjust ühes Dnepropetrovski kasiinos, teatas Olympic Entertainment Group (OEG) Tallinna börsile.

Swedbanki analüütik Pavel Lupandin ütles Delovõje Vedomostile, et kasiinode sulgemine Ukrainas on kahtlemata negatiivne uudis, sest Olympic teenib 12% käibest Ukraina turult, kuid kaugeltki mitte nii halb, et ettevõte maha matta. "Pidasime Ukraina turgu Olympicu jaoks juba ammu pikemas perspektiivis probleemseks, kuna riik on keerulises majanduslikus olukorras ja grivna odavneb tugevalt," ütles analüütik.

"Tunduvalt olulisem on Poola turg ja tulevikus Slovakkia. Olukord Balti riikides ei paista samuti lootusetu," märkis Lupandin.

OEG hinnangul on parlamendi otsus seotud tihenenud poliitilise võitlusega valimiste eel. "Ka lähiminevikus on Ukrainas olnud juhtumeid, kus valitsuse hasartmänguvaldkonda reguleerivad korraldused on järgmisel päeval president tühistanud. Loodame, et ka seekord õiglus võidab," teatas OEG.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:05
    Otsi:

    Ava täpsem otsing